BenjiDespre noiNoutatiAdoptii cainiModalitati de a ajuta
Targu Secuiesc
Cod postal:
525400
judetul Covasna
str. Szabó Jenő nr.1, Bl.3, Sc.B, Ap.2

CIF: 29783237

Cont bancar: RO21 VBBU 2511 CV13 4922 2799
Volksbank Romania

Tel: 0726 310 384
Fax: 0367 569 883
Mobil: 0755 075 170
www.help-benji.ro
benji@help-benji.ro
Facebook: Benji Állatvédő Egyesület

"Un câine n-are nevoie de mașini pretențioase, case mari sau haine de firmă. Pentru el simbolurile de statut social nu înseamnă nimic. Îi convine de minune un băț cules din apă. Un câine îi judecă pe ceilalți nu după culoare, religie sau rasă, ci după cine sunt ei, în sine. Unui câine nu-i pasă dacă ești bogat sau sărac, analfabet sau cu studii, deștept sau nătâng. Dăruiește-i inima ta, și ți-o va da în schimb pe a lui." (John Grogan, din filmul Marley and Me)
Cu toate aceste trăsături excepționale strada este plină de câini fără stăpân, înfometați și bolnavi. Adesea auzim păreri despre ceea ce ar trebui făcut pentru a rezolva această problemă, dar puține sunt veștile care ne anunță că cineva a făcut ceva pentru rezolvarea acestei situații.
Asociația Pentru Protecția Animalelor "BENJI" vrea să resolve această problemă în Târgu Secuiesc și împrejurimile sale. Ideea înființării unui adăpost pentru câini provine de la câțiva prieteni ai animalelor sufletiști.

Scopurile Organizației sunt:
-    Asigurarea unui adăpost pentru câinii fără stăpân
-    Organizarea programelor de înfiere
-    Asistență veterinară pentru câinii capturați și pregătirea lor pentru înfiere
-    Castrarea câinilor împiedicând înmulțirea lor necontrolată
-    Educarea populației pentru a aborda o atitudine responsabilă față de animalele de companie
-    Împiedicarea, împreună cu autoritațile competente, a actelor de cruzime și de violență față de animalele domestic (câini, pisici, cai, etc.)

Terenul pentru adăpost va fi asigurat de Primăria din Târgu Secuiesc, fapt deja confirmat prin acordul verbal. Locația va fi pe terenul de lângă I.F.E.T., în zona de parcului industrial.
În acest scop nobil am cerut ajutorul a mai multor întreprinzători și a cătorva persoane fizice primind multe răspunsuri promițătoare.
Dacă vrei să participi la salvarea animalelor de companie fără stăpâni te așteptăm cu drag în organizația noastră.